Appar från Unikum Datasystem AB

Unikum datasystem ab är ett svenskt aktiebolag med säte och adress Traktorvägen 14, 226 60 Lund. Vi värnar om din integritet och säkerhet. Vi följer GDPR.

 

Innehåll:

 

Varför behöver appen ha tillgång till olika funktioner i mobilen eller surfplattan när jag laddar ner appen?

Appen behöver tillgång till specifika funktioner i din mobil eller surfplatta för att olika tjänster ska fungera korrekt.

 

Vilka behörigheter och rättigheter begär apparna?

Här kan du läsa om vilka behörigheter och rättigheter som appar från Unikum datasystem ab kan begära när du använder apparna i din surfplatta eller mobil.

 

e-säljare kund och e-säljare Pyramid begär rättigheter för:

Kontakter

Rättigheten används för att kunna kopiera kontakter från Pyramid Business Studio till enhetens adressbok. Den används inte för något annat ändamål.

Kamera

Kameran används för att kunna skanna streckkoder. Denna funktionalitet finns för att enkelt kunna söka efter sina artiklar i Pyramid Business Studio. Kameran används inte för att ta bilder eller filma och det sparas alltså inte något tagit från kameran på enheten. Den används inte för något annat ändamål.

SD-kort

För att e-säljaren snabbt och enkelt ska kunna presentera bilder sparas dessa på enheten. Bilderna kan raderas i applikationen under underhåll. SD kortet används inte till något annat.

 

Phone Edition begär rättigheter för:

Kamera
Används för att kunna ta bilder och spela in video direkt i appen, för uppladdning till Pyramid Business Studio. Bilder och video sparas inte lokalt på enheten och skickas enbart till användarens Pyramidinstallation och webbserver. Den används inte för något annat ändamål.

Mikrofon
Krävs för ljud i video. Den används inte för något annat ändamål. I iOS går det att spela in video utan ljud, om du som användare inte tillåter denna rättighet.

Bilder/Mediabibliotek
Används för att kunna skicka upp redan tagna bilder eller andra filer till Pyramid Business Studio. Filer skickas enbart till användarens Pyramidinstallation och webserver. Det används inte för något annat ändamål.

 

Pyramid BI begär rättigheter för:

Kontakter

För att lätt exportera kontakter från enhetens kontaktbok till Pyramid Business Studio behöver applikationen rättigheter att läsa kontakter. De används inte på något annat sätt.

SD-kort

För att e-säljaren snabbt och enkelt ska kunna presentera bilder och diagram sparas xml-filer på enheten. SD kortet används inte till något annat.

 

Ändringar i denna policy

Unikum datasystem ab förbehåller sig rätten att uppdatera eller ändra denna policy. Du bör regelbundet besöka denna webbsida för att läsa den senaste versionen och hålla dig uppdaterad.

 

Kontakta oss

Om du har några funderingar kring våra Integritetspolicyer är du välkommen att kontakta oss.

 

Unikum datasystem ab

Traktorvägen 14, 226 60 Lund, Sverige

Organisationsnummer: 556223-4798

Växel: 046-280 20 00

 

Representant för personuppgiftsansvarig är Elisabeth Widén Dagsberg.

E-post till representant för personuppgiftsansvarig:

personuppgifter@unikum.se

 

Denna integritetspolicy uppdaterades den 22 maj 2018.

 Unikum datasystem ab

Traktorvägen 14
226 60 Lund
Tel 046-280 20 00
Fax 046-280 20 01
support@unikum.se


Öppettider

Vardagar: kl 8-17
Lunchstängt kl 12-13

Skärtorsdag,
Valborgsmässoafton
och dag före julafton (vardagar): kl 8-12

Midsommarafton,
Julafton samt
Nyårsafton: Stängt